Faceți căutări pe acest blog

1 aprilie 2013

D&G-Vandut






Curea semnata"D&G" confectionata din piele naturala neagra cu detaliile metalice argintii. Produs original. Pentru alte detalii, preturi articole accesati site-ul: http://www.dolcegabbana.com/ Mult mai frumoasa in realitate.

Dimensinu:S( Lungime 86 cm impreuna cu catarama argintie, latime 2,5 cm)
Brand: D&G
Conditie: Impecabila( O singura purtare)
Pret: 45 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Miss Sixty-Vandut












Curea semnata"Miss Sixty" realizata din  piele ecologica lacuita. Model foarte frumos realizat cu funda mare in fata. Superba!!!!

Dimensiuni: Pe eticheta M( Lungime 105 cm, Latime 6,5 cm)
Brand: Miss Sixty
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 50 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Gerard Pasquier-Vandut












Rochie semnata de designerul farncez"Gerard Pasquier" fabricata in Franta. Este o rochie deosebita, foarte frumoasa si lucrata cu maiestrie. Potrivita atat pentru primavara cat si pentru vara. Pe fond verde cu flori mici stilizate. Se inchide in fata cu trei nasturi mari negri. Cureaua este propie realizata la fel cu materialul folosit la rochie. Partea de jos este usor plisata. Pentru mai multe detalii, preturi si articole accesati aici:http://www.gerard-pasquier.fr/site/pages/index.htm. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 46( bust maxim 110 cm, umeri 55 cm, lungime maneci 31 cm, lungime 111,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Gerard Pasquier
Conditie: Nou(fara eticheta)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Y. hoco's-Vandut











Camasa semnata" Y.hoco's" extrem de finuta de culorea bleu deschis accesorizata cu paite incolore pe toata suprafata. Se inhide in fata cu nasturei( unul de rezerva). Model cambrat pe copr. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta L( bust maxim 100 cm, umeri 52, lungime maneci 62 cm, lungime 61 cm, compozitie material conform etichetei atasate 80% polyester, 20% bumbac)
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...