Faceți căutări pe acest blog

19 aprilie 2013

Zara-Vandut









Top elegant semnat"Zara" din voal fin in nuante de verde, alb si negru cu bretele din satin mai gros. Moedelul este unul vaporos largut. Este captusit in totalitate. Perfect pentru vara si pentru tinutele lejere. O alegere perfecta. Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta S( bust maxim 84 cm, umeri 43 cm, lungime masurat fara bretele 57 cm)
Brand: Zara
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Redken The Avenue Nyc-Vandut







Geanta de zi sau de plaja din  material plastic transparent si piele ecologica semnata" Redken The Avenue Nyc" denumirea veche pe care au avut-o cei de la Loreal. Tinand cont ca anul acesta se poarta plastic transparent pe care il regasim in accesorii si incaltaminte. Este foarte incapatoare, un singur compartiment mare la interior, accesorii metalice argintii, placuta metalica argintie cu denumirea brandului. Se poate purta doar in mana si se inchide cu capsa. Superba!!!!!

Dimensiuni: Lungime 36 cm, Inaltime 31 cm
Brand: Loreal
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 40 lei/Pret nou 15 lei (transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Fouks-Vandut












Superba rochie vintage semnta"Fouks Paris" fabricata in Franta cu imprimeu absolut deosebit in stil marinaresc cu vele pe apa si dungi, combinatie superba de culori de la crem la bleumarin si albastru foarte deschis. De la talie in jos vine plisata, partea de sus se inchide cu nasturi aurii foarte frumosi si cativa de design. Prezinta doua buzunare functionale in zona pieptului, pernite de sustinere a umerilor. Talia este pe elastic. Este perfecta pentru vara, nu este captusita si nici nu necesita acest lucru. Nu se sifoneza si se aseaza impecabil pe corp, material foarte placut ala atingere si usor.Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42( bust maxim 116 cm, umeri 60 cm, lungimr maneci 30,5 cm talie pe elastic minim 72 cm, maxim 106 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester extrem de fin)
Brand: Fouks Paris
Conditie:Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

H&M-Vandut







Bluza superba de vara semnata"H&M" combinatie foarte reusita de culori auriu si crem, vine usor larguta cu umeri cazuti. Poate fi purtata cu pantaloni sau jeans dar si in multe alte combinatii inedite. Foarte eleganta si deosebita. Absolut superba!!!!

Marime: L( bust maxim 115 cm, lungime maneci ( pornesc de sus) 34 cm, lungime 62 cm)
Brand: H&M
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...