Faceți căutări pe acest blog

20 aprilie 2013

G21 By George-Vandut













Rochita superba pentru vara semnata"G 21 By George" in stil gogosar  pe fond negru cu buline albe si bretelele din elastic roz neon. Cupele sunt intarite astfel ca nu necesita purtarea sutienului. Daca deranjeaza modelul gogosar se poate da drumul astfel putand castiga si cativa centimetri in plus. Este captusita in totalitate. Se inchide pe lateral stanga cu fermoar si cu un mic nasturel pe interior. E foarte frumos lucrata si calitativa. Pentru mai multe detalii, articole si preturi puteti accesa aici: http://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42( bust maxim 90 cm, umeri 40 cm, lungime masurata fara bretele 65 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac, 100% polyester captuseala)
Brand: George
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

New Look-Vandut








Mini posetuta de vara semnata"New Look" confectionata din piele cologica lacuita. Este o culoare de roz neon. Micuta dar parctica si destul de incapatoare. Un singur compartiment mare la interior plus unul mai micut care se inchid ecu fermoar Se poate purta atat pe umar cat si crossover. Detalii metalice aurii intalnim atat la impletitura lantului cat si la inchizatoare. Pentru alte articole si preturi accesati aici: http://www.newlook.com/. Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 23 cm, Inaltime 14 cm
Brand: New Look
Conditie: Impecabila(o singura purtare)
Pret: 35 lei/Pret nou 15 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...