Faceți căutări pe acest blog

23 aprilie 2013

Flowers-Vandut














Rochita minunata perfecta pentru vara "No Name" fabricata in India pe fond alb cu imrimeu floral absolut deosebit, cu culori foarte placute si vii. Se inchide in fata cu nasturei mici albi pana in talie, gulerul este stil tunica cu dantela aplicata si partea din hurul gatului este pe elastice foarte fine. Este confectionata integrala din bumbac. Absolut superba!!!!

Marime: Bust maxim 100 cm, umeri 51 cm, lungime maneci 25,5 cm( manecile pornesc de sus) lungime 112 cm, copozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Conditie: Nou( fara eticheta si nepurtata)
Pret: 45 lei/Pret nou 15 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

River Island-Vandut















Poseta oversize semnata"River Island" confectionata din piele ecologica in combinatie cu material textil cu imprimeu deosebit si foarte bine realizat asemanator cu goblenul imprimeu floral superb si fir auriu discret. Este foarte incapatoare poate fi purtata si ca Wd bag. Toate accesoriile sunt aurii. Initialele brandului le gasim pe clapeta din fata. Se inchide cu fermoar si acea clapeta magnetica. Se poate purta atat in mana cat si pe umar dar si crossover datorita baretei atasate reglabila, daca nu se doreste se poate renunta la ea. Pe lateral cate doua capse pentru a putea fi marita in functie de necesitati. Un singura compartiment mare la interior, un buzunar mai mic care se inchide cu fermoar si unul pe spate si alte  doua mai mici in interior. Picioruse de sustinere. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici:http://www.riverisland.com/. Absolu superba!!!

Dimensiuni: Lungime 46 cm, Inaltime 34 cm
Brand: River Island
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtata)
Pret: 85 lei/Pret nou 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...