Faceți căutări pe acest blog

27 aprilie 2013

Spot-Vandut













Rochie maxi pentru vara semnta"Spot" lunga pe fond alb cu floricele foarte mici in diverse nuante de culori si dantela aplicata la poale, bretele. In fata se inchide doar de design cu mos si baba metalici dar in stil corset cu dantela alba.  Bustul este integral pe elastic foarte fin.Este foarte racoroasa, material foarte placut la atingere. O recomand pentru o persoana inalta. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42( bust minim 76 cm, maxim 110 cm, lungime fara bretele 132 cm, compozitie material ocnform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Spot
Conditie: Impecabila(foarte putin purtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Jeanstar-Vandut










Superba bulzita de vara semnata"Jeanstar" si fabricata in India pe fond alb cu imprimeu albastru. Atat la baza gatului cat si mai jods de talie prezinta elastice foarte subtiri la fel si manecutele. Se leaga cu un cordon alb in fata. Foarte usoara, material placut la atingere se asorteaza foarte frumos la jeansi. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta S( bust maxim 99 cm, umeri 48 cm, lungime maneci 24 cm(pornesc de l abaza gatului), lungime 52 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Jeanstar
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...