Faceți căutări pe acest blog

3 mai 2013

Monsoon-Vandut










Superba bluzita semnata"Monsoon" confectionata integral din matase si captusita. Este model parte peste parte, pe interior se inchide intru-un nasturel si se leaga cu propiul cordon in lateral stanga. Extrem de finuta si elaganta culori deschise de vara. Merge purtata la fuste, pantaloni. Pentru articole, preturi accesati aici:http://uk.monsoon.co.uk/ Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta 14 Uk( bust maxim 88 cm, umeri 49 cm, lungime 58 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% matse, captuseal 100% polyester)
Brand: Monsoon
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 38 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

H&M-Vandut


















O superba salopeta de vara semnata"H&M" Absolut deosebita pe fond verde cu imprimeu floral. Extrem de eleganta si finuta, gulerul in V, se inchide la spate cu fermoar lung si cu un nasturel pe interior. Manecile in stil fluture, umeri usor incretiti. Se leaga la spate cu propiul cordon, in  laterale doua buzunare functionale. Se aseaza superb pe corp poate fi o tinuta eleganta atat pe timpul zilei dar si de seara. O recomand cu drag e cu mult mai frumoasa in realitate. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 36( este potrivita si pentru 38, bust maxim 88 cm, umeri 41,5 cm, lungime 142 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester)
Brand:H&M
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 55 lei/Pret nou 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...