Faceți căutări pe acest blog

7 mai 2013

Gerard Pasquier-Vandut











Camasa superba si deosebita semnata"Gerard Pasquier "  fabricata in Franta. Este o camasa usoara, vaporoasa foarte finuta pe fond alb cu imprimeu extrem de interesant accesorii si instrumente de croitorie. Se inchide in fata cu nasturei in tonuri de turcoaz si alb. Realizata cu maiestrie si foarte calitativa. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.studio-gp.fr/. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 38( bust maxim 100 cm, umeri 51 cm, lungime maneci 26 cm, lungime 68 cm, compozitie material ocnform etichetei atasate 100% polyester)
Brand: Gerard Pasquier
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plat aintegrala in cont bancar)

Roxy-Vandut





 
 
Rochita superba de vara semnata"Roxy"  fabricata in Franta, cu spatele gol si gulerul in V. Imprimeul este unul floral, cu flori mici si mari albe pe fond negru. Este tivita pe margini in zona gatului cu o banda elastica in dungi  si care se regleaza la spate cu catarame metalice.Este usor despicata in ambele parti. In partea dreapta la bust are brodat semnul brendului. Se inchide pe lateral stanga cu fermoar. Este usor elastica, potrivita pentru zi  sau pentru plaja. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.roxy.eu/. Superba!!!!

Marime: 38( bust maxim 92 cm, lungime 83 cm, compozitie material 50% bumbac, 50% elastan)
Brand:Roxy
Conditie: Nou(fara eticheta si nepurtata)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

New Shoes-Vandut






Papucei de vara semnati"New Shoes" confectionati din piele ecologica in combinatie cu material textil si detalii metalice argintii cu aplicatii din pietre. Sunt usori , practici si ideali pentru plaja. Mult mai draguti in realitate.

Marime: Pe talpa 38( lungime talpa interioara 25 cm)
Brand: New Shoes
Conditie: Impecabili( doua purtari ocazional)
Pret: 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...