Faceți căutări pe acest blog

19 mai 2013

Friis Company-Vandut







Balerini usori de vara semnati "Friis Company" confectionati din piele naturala la interior cu catifea leopard print si fundita decorativa in fata. Sunt foarte frumosi, practici pot fi purtati in foarte multe combinatii. Ii recomand cu drag. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.shopfriiscompany.com/eu/en. Absolut superbi!!!

Marime: Pe talpa 38 dar atentie se potrivesc pentru 37( lungime talpa interioara 24 cm)
Brand: Friis Company
Conditie: Impecabili(doua purtari)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Divided By H&M-Vandut








Sandale superbe de vara semnate "Divided By H&M" confectionate din sireturi multicolore in trei nuante de culori si prinse intre ele cu inele aurii din piele ecologica. Se leaga de jur-imprejurul piciorului. Daca sunt prea lungi se pot scurta. Ce le face sa fie cu adevarat deosebite este modul de reglare in functie de grosime piciorului( latimea lui). Le puteti strange sau largi. Foarte deosebite, usoare, se pot combina in foarte multe tinute si imbraca foarte frumos piciorul. Absolut superbe!!!!

Marime:Pe talpa 38 potrivite si pentru 38,5 ( lungime talpa interioara 25,5 cm, inaltime toc 3 cm)
Brand: H&M
Conditie: Impecabile( o singura purtare)
Pret:15 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Taifun Collection-Vandut










Rochita superba semnata"Taifun Collection" din tiul imprimat cu buline o tesatuta foarte fina accesorizata la gat  cu volanase si la poale la fel. Se inchide lateral stanga cu fermoar este captusita in totalitate. O puteti purta si in timpul zilei dar si la ocazii speciale. Se aseaza foaret frumos pe copr. O rochita deosebita si elaganta. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.jonzara.co.uk/fashion/taifun-by-gerry-weber.html. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 38 dar se potriveste pentru marimile 40-42-44 este flexibila se aranjeaza in functie de corpul fiecaruia( bust maxim 112cm, umeri 53 cm, lungime maneci 13 cm, lungime 120,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester)
Brand: Taifun Collection
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 60 lei/Pret nou 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...