Faceți căutări pe acest blog

20 mai 2013

Clarks-Vandut

 
 
 
Sandale superbe semnate"Clarks" confectionate integral din piele naturala interior/exterior model impletit. Talpa interioara piele naturala intoarsa, talpa exterioara nezgomotoasa. Accesorii metalice auriu antichizat. Bareta este reglabila. Foarte usoare, elegante. Merg purtate la orice tinuta si imbraca foarte frumos piciorul. Sunt usoare, comode si foarte calitative. Pentru preturi si articole accesati aici.http://www.zappos.com/clarks-womens-shoes~1m?zfcTest=sqb%3A0. Le recomand cu drag. Absolut superbe!!!

Marime: Pe talpa 40 potrivite si pentru 39,5 ( lungime talpa interioara 26,5 cm, inaltime toc 5,5 cm)
Brand: Clarks
Conditie: Impecabile( ca noi au o singura purtare)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plat aintegrala in cont bancar)

Gap-Vandut








Sandale superbe semnate "Gap" confectionate integral din piele naturala lacuita in trei culori superbe de vara, verde, mov si turcoaz. Bareta reglabila cu accesoriile metalice argintii. Talpa din rafie mai dura. Sunt foarte comode, calitative si deosebite. Le recomand cu drag sunt minunate si imbraca piciorul foarte frumos. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.gap.com/. Absolut superbe!!!!.

Marime: Pe talpa 39 se potrivesc pentru 38,5 cm( lungime talpa interioara 25,5 cm, ialtime toc 6,5 cm)
Brand: Gap
Conditie: Impecabile( cateva purtari ocazional)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Cache&Cache-Vandut








Superba fustita de vara semnata"Cache&Cache"un brand francez renumit de haine si accesorii. Este o fusta usoara cu imprimeu abstract foarte vesel si colorat. Se inchide la spate cu fermoar ascuns. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.cache-cache.com/. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta 40( talie fixa maxim 86 cm, lungime 64,5 cm, compozitie material 95% bumbac, 5% elastan).
Brand: Cache& Cache
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei (destul de scumpa la achizitionare, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

River Island-Vandut













Superbe sandale de vara semnate"River Island"confectionate din piele naturala la interior cu material textil tesatura subtire in zing-zang asemanator modelelor semnate de casa"Missoni" multicolore in trei nuante de culori superbe de vara.talpa din rafie, extrem de comode si deosebite cu funda dubla in fata. Imbraca foarte frumos piciorul cataramele reglabile cu accesoriile metalice argintii.Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.riverisland.com/. Absolut superbe!!!!

Marime: Pe talpa 39 se potrivesc si pentru un 39,5 cm( lungime talpa interioara 26 cm, inaltime toc 4 cm)
Brand: River Island
Conditie: Nou( fara eticheta, decat una singura pe talpa)
Pret: 90 lei/Pret nou 70 lei( pe eticheta 25 lire, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...