Faceți căutări pe acest blog

27 mai 2013

Lysgaard-Vandut







Geanta oversize de vara semnata"Lysgaard" din bumbac, captusita cu imprimeu floral si broderie floaral ain partea de sus si accesorizata cu pietrece si paiete in diverese nuante de culori. Este o genata incapatoare un singur compartiment mare la interior se inchi de cupsa. Se paote purta atat pe umar cat si crossover. Adpatabila la tinute de zi, sport sau pentru plaja. Superba!!!

Dimensiuni: Lungime 48 cm, Inaltime 42 cm
Brand: Lysgaard
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Edeis-Vandut





Fusta superba pentru vara semnata"Edeis" se inchide in fata cu nasturei, doua buzunare lateral functionale inchidere nasturei, talie fixa. Pe corp vine conica , gaici pentru curea.Foarte calitativa, usora si eleganta. pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.castaluna.co.uk/search/results.aspx?query=EDEIS#Brand*edeis|. Superba!!!!

Mmarime: Pe eticheta S( talie fixa maxim 72 cm, lungime 52 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand:Edeis
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 30 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Yellow Dots-Vandut




Fusta usoara de vara "No name" pe fond galben cu buline negre. Foarte usoara si deosebita. Se inchide in fata cu nasturei, doua buzunare mari in laterale functionale. Partea din spate este pe suport elastic. Foarte vaporoasa. Superba!!!!

Marime: Talie minim 78 cm, maxim cu elasticul de la spate intins maxim 90 cm, compozitie material 100% bumbac)
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 30 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bacnar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...