Faceți căutări pe acest blog

28 mai 2013

Satchel Bag-Vandut










Superba aceasta geanta"No Name" confectionata din piele ecologica foarte calitativa si material textil mai gros asemantor rafiei dar foarte fina si subtire. Accesoriile metalice toate aurii. Foarte incapatoare, se poate purta atat pe umar cat si crossover dar si in mana de manerul impletit. Bareta de umar este reglabila si detasabila. Se regleaza si din laterale. Interiorul este captusit cu satin, un singur compartiment mare la interior , plus alte trei mai mici dintre care unul se inchide cu fermoar. Extrem de usoara, practica si foarte frumoasa.

Dimensiuni: Lungime 32 cm, Inaltime 20 cm
Conditie: Impecabila( doua purtari ocazional)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

H&M-Vandut






Dragalasa acesta fusta clos din denim de la "H&M" confectionata din bumbac , cu doua buzunare aplicate in lateral functionale. Betelie lata in talie , se inchide lateral cu fermoar si cu trei nasture. Este usoara si ideala pentru vara. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 40( talie fixa maxim 86 cm, lungime 56,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: H&M
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei (transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Next-Vandut











Superba aceasta bluzita de la "Next" din bumbac 100%. Model foarte reusit cu peplum, nasturei imbrcati in fata. La spate sus se inchide cu un nasture si pe lateral cu fermoar ascuns. Foarte bine se aseaza pe corp,foarte eleganta. Merge purtata la fuste si pantaloni. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.next.co.uk/. Superba!!!

Marime: Pe eticheta 14Uk( bust maxim 94 cm, umeri 46 cm, lungime maneci 13,5 cm, lungime 60,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Next
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 30 lei/Pret nou 25 lei(transport gartuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...