Faceți căutări pe acest blog

29 mai 2013

Green-Vandut







Superba acesta poseta confectionata integral din piele naturala foarte fina si moale cu accesorii masive auriu antichizat, se inchide cu fermoar si cu acea clapeta cu capsa magnetica este reglabila. Se poate purta atat in mana cat si pe umar. Estecaptusita si foarte incapatoare beneficiind de un singur compartiment mare la interior plus alte doua mai mici unul s einchide cu fermoar si inca unul pe spate inchidere tot cu fermoar. Absolut superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 32,5 cm, Inaltime 28 cm
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 15 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Paprika-Vandut






Superba aceasta bluzita lunga sau rochie  crosetata semnata"Paprika" culoare reala bej confectionata integral din bumbac. In zona bustului prezinta ca model flori. Foarte frumosa o puteti purta in foarte multe combinatii, chiar si pentru plaja. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.rarelondon.com/brands/paprika.html. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta XL( este mai mica potrivita pentru M, bust maxim 98 cm, umeri 50 cm, lungime maneci pornesc de sus 22cm, lungime 79 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Paprika
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Yessica C&A-Vandut








Superba rochita semnta"Yessica" confectionata din bumbac pe fond alb cu imprimeu floral negru. Gulerul in V manecile in stil chimono. La spate prezinta o portinune lata de elastice foarte fine in lateral se inchide cu fermoar ascuns. Se aseaza impecabil pe corp, este foarte usoara, o piesa frumosa pentru vara. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici:http://www.c-and-a.com/uk/en/corporate/fashion/. Superba!!!

Marime: 42-44( bust maxim 108 cm, umeri 50 cm, lungime 87,5 cm masurat far abretele, compozitie material 100% bumbac
Brand: C&A
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...