Faceți căutări pe acest blog

2 iunie 2013

Michael Kors-Vandut








Foarte frumos si finut acest top semnat de "Michael Kors" confectionat din bumbac in combinatie cu nylon. Este dublat pe deasupra cu dantela alba.Elegant si casual in acelasi timp, este usor de asortat si il puteti combina in foarte multe variante.Ppentru detalii, articole si preturi accesati aici: http://www.michaelkors.com/ articole semnate de Michael Kors le puteti gasi si pe http://www.net-a-porter.com/Shop/Designers/Michael_Kors?cm_mmc=G. Absolut superb!!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 90 cm, umeri 45 cm, lungime 63 cm, compozitie material ocnform etichetei atasate 100% nylon, 100% bumbac)
Brand: Michael Kors
Conditie: Impecabil( ca nou, o singura purtare)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Cercei vintage cu clips anii 80-Vandut







Cercei vintage cu clips anii 80  din metal comun auriu si piatra mare alba, masivi. Absolut superbi!!!!

Conditie: Impecabili( ca noi, nepurtati)
Pret: 35 lei/Pret nou 20 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Container-Vandut















Superba aceasta rochita semnata"Container" cu bustul crosetat cu bobite in forma de flori si in rest material asemantor matasii. Este captusita de la bust in jos, foarte usoara, vaporoasa finuta si eleganta si foarte deosebita. La poale prezinta acea banda confectionata din tapiterie cu model floral. Se aseaza foarte frumos pe corp. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://uk.container.dk/news/. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta XL dar este potrivita atat pentru M cat si pentru un L( bust maxim 86 cm, umeri  46 cm lungime fara bretele 86 cm, compozitie material conform etichetei atastae 65% bumbac, 35% polyester)
Brand: Container
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 50 lei( foarte scumpa la achizitionare,transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...