Faceți căutări pe acest blog

6 iunie 2013

Ishwar Paris-Vandut











Rochita superba de vara semnata"Ishwar Paris" confectionata integral din vascoza cu imprimu multicolor. Gulerul in V bretelele reglabile prin legare. Se inchide la spate cu fermoar ascuns, de la talie in jos vine mai ampla. Prezinta dantala in zona bustului. Foarte usoara, si vesela. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Potrivita pentru 38( bust maxim 94 cm, umeri 45 cm, lungime fara bretele 95,5 cm, compozitie material ocnform etichetei atasat e100% vascoza)
Brand: Ishwar
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei (transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Pearls-Vandut







Set din perle false format din colier la baza gatului si bratara pe suport elastic.Colierul vine la baza gatului cu extensie de prelungire. Superb!!!

Conditie: Nou
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Sofie Schnoor-Vandut







Intersanta si deosebita aceasta fusta semnata de designerul danez"Sofie Schnoor" confectionata integral din in. Foarte interesat realizata cu cusaturi din fir auriu in zing-zang, doua buzunare mari in lateral functionale. Este captusita in totalitate. Betelia din talie partea din fata este din elastic lat, cea din spate fixa se inchide in lateral cu doua cleme metalice si fermoar ascuns.. In parti este usor incretita. Foarte frumos se aseaza pe corp calitativa  si deosebita. Pentru a vedea colectiile si preturile accesati aici: http://www.sofie-schnoor.com/. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 40( talie minim 88 cm, maxim 100 cm, lungime 65,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% in)
Brand: Sofie Schnoor
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 35lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...