Faceți căutări pe acest blog

8 iunie 2013

Marc Jacobs-Vandut


















Sandale superbe semnate de "Marc Jacobs" retro autentice confectionate integral din piele naturala si talpa. Model superb cu elastic rosu si turcoaz care imbraca piciorul  accesorizate cu palcute patarete inscriptionate cu 'Marc". Imbaraca foarte frumos picirul, foarte usoare, tocul este comod. Lucrate cu foarte multa maiestrie. Deosebite si usor de asortat. Din pacate nu cunosc colectia si anul din care fac parte. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.marcjacobs.com/. Absolut superbe!!!!

Marime: Pe talpa 40( atentie se potrivesc pentru 39, lungime talpa interioara 26 cm, inaltime toc 6 cm)
Brand: Marc Jacobs
Conditie: Excelenta( cateva purtari)
Pret: 120 lei/ Pret nou 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Affinites By Armand Thiery-Vandut



Spate



Superba aceasta fusta semnata de designerul francez" Armand Thiery" de vara confectionata integral din bumbac si fabricata in Franta. O fusta deosebita cu imprimeu aztec in relief, talia este fixa se inchide la spate cu fermoar ascuns si nasturel pe exterior. La spate prezinta slit. Vine pe corp usor conica. Pentru colectii si preturi accesati aici: http://www.armandthiery.fr/. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 38( talie fixa maxim 68 cm, lungime 59 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Armand Thiery
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 45 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...