Faceți căutări pe acest blog

9 iunie 2013

Donna Christina-Vandut












Superbi acesti balerini glitter argintii  semnati"Donna Christina" confectionati din piele naturala la interior si exterior in intregime cu sclipici argintiu forte fin. Sunt accesorizati in fata cu o fundita argintie. Foarte usori, deosebiti pot fi purtati la ocazii, dar si in restul zilei. Absolut superbi!!!!

Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interiora 26 cm)
Brand: Donna Christina
Conditie: Noi( o singura purtare la interior)
Pret: 100 lei/Pret nou 80 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Lipo Lipo-Vandut









Superba acesta fusta semnata"Lipo Lipo" si confectionata din bumbac in combinatie cu in. Este o fusta deosebita, usoara ideala pentru vara cu model unic, volanas la poale din tull, broderie florala in tonuri de alb si turcoaz, si text scris si pe spate dar si in fata cu sclipici argintiu si fluturi pictati. Se inchide la spate cu fermoar si mos si baba pe interior. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta L( talie fixa maxim 82 cm, lungime 65,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 55% in, 45% bumbac)
Brand: Lip Lipo
Conditie: Noua(fara eticheta si nepurtata)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)




Rene Derhy-Vandut










Superba aceasta rochita de vara semnata"Rene Derhy" confectionata din 100% bumbac. Modelul este parte peste parte se leaga la spate cu propiul cordon. Este un model purtabil atat pentru marimi mici cat si pentru marimi mari prin reglarea cordonului , si tot la pste in talie prezinta o parte de elastic. Foarte frumoasa, usoara cu imprimeu floral, culorii foarte vii si placute ochiului. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.derhy.com/. Superba!!!

Marime: M( atat bustul cat si talia pot fi reglate din cordon, bust maxim 100 cm, umeri 57 cm, lungime 105,5 cm, compozitie amterial conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Rene Derhy
Conditie: Impecabila
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...