Faceți căutări pe acest blog

10 iunie 2013

Monsoon-Vandut















Superba aceasta rochita de la Monsoon" confectionata din In in combinatie cu matase naturala. Este o rochita superba pe fond alb cu broderie pe toata suprafata. Bretelele sunt reglabile, este captusita in totalitate. Foarte frumos se aseaza pe corp. Bine realizata, mai ampla de la talie in jos. Se inchide lateral cu fermoar ascuns. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://uk.monsoon.co.uk/. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 20 Uk - 48 Eur  romanesc( bust maxim 112 cm, umeri 54 cm, lungima fara bretele 88 cm, compozitie mataerial conform etichetei atasate 100% in, 100% matase naturala, captuseala 100% acetat)
Brand: Monsoon
Conditie: Noua( fara eticheta si nepurtata)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Daniela-Vandut














Sandale superbe semnate" Daniela" fabricate in Spania confectionate integral din piele naturala interior/exterior cu model decupate in fata si accesorizate cu pietricele mici albe transparente inchise in spate. Accesoriile metalice argintii, bareta este reglabila. Foarte usoare, deosebite imbraca foarte frumos piciorul. Absolut superbe!!!!!

Marime: Pe talpa 39 se potrivesc si pentru 39,5 cm( lungime talpa interioara 26,5 cm,inaltime toc 3,5 cm)
Brand:Daniela
Conditie: Noi(fara eticheta si nepurtate)
Pret: 80 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar )

D' Ahrling Denmark-Vandut










O fusta superba si deosebita maxi semnata"D'Ahrling" un brand  danez mai putin cunoscut la noi si fabricata in Danemarca. Este o fusta de vara confectionata integral din bumbac, materialul asemantor cu panza topita, este captusita in totalitate si accesorizata frumos la poale cu paite aurii fir auriu discret  si dantela alba. Se inchide lateral cu fermoar si cu un singur mos si baba pe interior. Foarte frumos se aseaza pe corp, usor de asortat si foarte calitativa. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta M( talie fixa maxim 80 cm, lungime 87,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: D'Ahrling
Conditie: Noua(fara eticheta si nepurtata)
Pret: 40 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...