Faceți căutări pe acest blog

12 iunie 2013

Friendtex-Vandut








Superba acesta bluza de vara semitransparenta cu imprimeu floral in culori neon semnata" Friendtex".Prezinta elastic mai jos de talie, foarte usoara vaporoasa. Se aseaza foarte frumos pe corp. Pentru articole, preturi accesati aici:http://friendtex.com/en/forside/. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta XL( se potriveste si pentru L, bust maxim 110 cm, umeri 60 cm, lungime maneci(pornesc de sus)31 cm, lungime 67 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester)
Brand: Friendtex
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

C.Valentini-Vandut







Poseta de zi semnata"C.Valentini"confectionata integral din piele naturala. O poseta cu stil, purtabila atat pe umar cat si in mana. Prezinta un singut compartiment mare la interior plus unul pentru telefonul mobil. Toate accesoriile metalice argintii. Se inchide cu fermoar. Culoare placuta usor de asortat. Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 30 cm Inaltime 21 cm
Brand: C.Valentini
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 50 lei/Pret nou 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Mim-Vandut











Rohita de vara din jeans subtire semnata"Mim" si fabricata in Franta un brand francez confectionata din bumbac cu polyester. Se inchide in fata cu capse metalice. Prezinta mai jos de talie gaici pentru curea, doua buzunare laterale functionale si doua in zona pieptului cu inchidere capse. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.mim.fr/. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 38( bust maxim 92 cm, umeri 48 cm, lungime maneci 15 cm, lungime 91 cm, compozitie material conform etichetei atasate 72% bumbac, 28% polyester)
Brand: Mim
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 40 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...