Faceți căutări pe acest blog

17 iunie 2013

Colier vintage anii 70-Vandut







Colier vintage anii 70 din metal comun argintiu accesorizat cu pietre turcoaz si pandat. Absolut superb!!!

Conditie: Excelenta( nepurtat)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Bsb Collection-Vandut













Superb acest top semnat"Bsb Collection" confectionat din dantela. Bretelele sunt reglabile, accesoriile metalice aurii( cele de la bretele si o placuta pe spate cu nume brandului). Este accesorizat in zona bustului cu dantela foarte fina cu o fundita confectinata din satin accesorizata cu o perluta mica. Extraordinar de finut si foarte calitativ. Merge purtat si combinat in foarte multe tinute. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.bsbfashion.com/. Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta L ( bust 72/88 cm, lungime fara bretele 41 cm, compozitie material conform etichetei atasate 87% naylon, 13% elastan, 13% lycra)
Brand: Bsb
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 40 lei/Pret nou 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Fransa-Vandut









Superba aceasta fusta de la "Fransa" accesorizata cu paiete  si broderie in talie si la poale, usor despicata in partea dreapta confectionata din in si bumbac. Se inchide lateral cu fermoar ascuns. Pe partea dreapta avam si un alt imprimeu cu patretele mai mari. In talie prezinta un snur de care este atasata o margeluta transparenta. Foarte frumoasa,si calitativa. Este un picut mai groasa asa ca este potrivita si pentru toamna. Se aseaza foarte frumos pe corp. Pentru detalii privind brandul , articole si preturi accesati aici: http://www.fransa.com/. Mult mai frumoasa in realitate!!!

Marime: Pe eticheta 42( talie fixa maxim 88 cm, lungime 67,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 55% in, 45% bumbac)
Brand: Fransa
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...