Faceți căutări pe acest blog

20 iunie 2013

Black-Vandut










Superba aceasta geanta oversize de zi confectionata integral din piele naturala fina ca manusa cu detalii metalice masive argintii si accesorizata cu capse. Purtabila atat in mana cat si pe umar. Se inchide cu fermoar, beneficiaza de un singur compartiment mare la interior plus trei buzunare unul pentru telefonul mobil si altul un pic mai mare care se inchide cu fermor si unul pe exterior care se inchide tot cu fermoar. Practica, utila si foarte deosebita. Mult mai frumoasa in realitate.

Dimensiuni: Lungime 37 cm, Inaltime 36 cm
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Zigga-Vandut










Draguta aceasta rochie de vara semnata"Zigga" confectionata din bumbac in combinatie cu polyester. Un model lejer cu volanas lat la poale. Talie pe elastice late si subtiri in nuante de turcoaz si crem, la fel si bretelele late prezinta elastice si accelasi model si imprimeu ca si in talie. Gulerul in V, se aseaza foarte frumos pe copr, este captusita in totalitate. Usoara, vaporoasa si usor de combinat. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 100 cm, umeri 48 cm,  talie 84/ 96 cm lungime fara bretele 107 cm, compozitie material conform etichetei atasate 50% bumbac,50% polyester, captuseala 100% polyester)
Brand:Zigga
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...