Faceți căutări pe acest blog

24 iunie 2013

Culture-Vandut











O superba fusta de vara semnata"Culture" usor plisata pliuri late cu un imprimeu divin pe fond crem cu flori multicolore culori foarte placute si deschise. Talie fixa se inchide la spate cu fermor si cu un mos si baba pe interior. Este captusita. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici:http://www.clothesculture.com.au/. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta S( talie fixa maxim 80 cm, lungime 59 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Culture
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret:35  lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Prada-Vandut

















Superbe aceste sandale/pantofi semnati"Prada" autentici confectionati integral din piele naturala de sarpe. Decupati in spate, bareta reglabila, accesoriile metalice argintii. Imbraca foarte frumos picorul, sunt eleganti  au o combinatie de culori foarte reusita. Se pot purta la ocazii speciale sau pot fi combinati la fuste, pantaloni sau rochii chiar si intr-o zi obisnuita. Foarte comozi datorita tocului. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.prada.com/en/live-parade. Absolut superbi!!!!

Marime: Pe talpa 39 potriviti si pentru 38( lungime talpa interioara 26 cm, suprafata uitila 25 cm, inaltime toc 4 cm)
Brand: Prada
Conditie: Impecabili( o singura purtare)
Pret: 130 lei/Pret nou 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Kaffe-Vandut









O superba bluza de vara semnata"Kaffe" semitransparenta cu gulerul in V cu broderie florala si accesorizatecu  paiete in nuante de fucsia si alb  confectionata din voal sintetic. Foarte vaporoasa si racoroasa, manecile in stil fluture. Betelie lata jos prevazuta cu elastice fine.Se aseaza foarte frumos pe corp, o puteti combina la fuste dar si la pantaloni si chiar jeans. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.kaffe-clothing.com/. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta 36- dar este mult mai mare potrivita de la 40 la 44( bust maxim 110 cm, umeri     
50 cm, lungime maneci pornesc de sus 48 cm, lungime 66 cm)
Brand: Kaffe
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plat aintegral ain cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...