Faceți căutări pe acest blog

6 iulie 2013

Stripes-Vandut









Superba aceasta rochita de vara confectionata integral din 100% bumbac si fabricata in Franta. Imprimeul este unul foarte la moda in aceasta vara pe fond alb cu dungi bleumarin. In zona bustului prezinta volanas. Foarte usoara, vaporoasa de la talie in jos cu volum. Minunata!!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 88 cm, umeri 44 cm, lungime masurat fara bretele 84,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 30 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Pollini-Vandut











Superba poseta semnata de celebrul "Pollini" confectionata integral din piele naturala de sarpe si fabricatA in Italia. Este un produs autentic. O poseta finuta si calitativa cu fundul rotund usoara poate fi pliata si luata oricunde. Vine insotita de saculetului ei. Se inchide cu bareta pe mijloc si capsa magnetica. Pentru dimensiunile ei este incapataore, paote fi purtata ziua dar poate fi un accesoriu cool si pentru ocazii speciale. Se poate purta atat in mana cat si pe umar. La interior  beneficiaza de un singur compartiment. Pentru detalii, preturi ai articole accesati aici: http://www.pollini.com/. Absolut superba!!!!

Dimensiuni. Fundul rotund cu diamterul de 53 cm, latime 24 cm, inaltime fara barete 25 cm
Brand: Pollini
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 300 lei(  transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Wearhouse-Vandut







Superba aceasta tunica semnata de "Wearhouse" confectionata din polyester foarte fin in combinatie cu nylon. Est eo tunica usoara poate fi purtata si seara cu broderie sparta la poale. Est eusoara, vaporoasa si cu un material foarte placuta la atingere. Este usor lucioasa. pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.warehouse.co.uk/?lng=en&ctry=GB&. Mul mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta S( bust maxim 89 cm, umeri 47 cm, lungime 85 cm, compozitie material conform etichetei atasate 60% polyester, 40% nylon)
Brand: Wearhouse
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei/Pret nou 20 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...