Faceți căutări pe acest blog

11 iulie 2013

Nine West-Vandut








Pantofi decupati usor in fata semnati"Nine West" confectionati din piele naturala si decorati cu funda dubla. Foarte usori, imbraca piciorul frumos. Culoare verde turcoaz. Mult mai frumosi in realitate.

Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interioara 26 cm)
Brand: Nine West
Conditie: Foarte buna
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Eternal Collection-Vandut










Superba aceasta bluza semnata" Eternal Collection" confectionata din rayon in amestec cu nylon foarte finuta si calitativa. Accesorizata foarte frumos in zona gulerului cu flori in relief si perlute foarte mici. Mult  mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 14-16 Uk( bust maxim 110 , umeri 54 cm, lungime maneci 24,5 cm, lungime 59,5 cm, copozitie material conform etichetei atasate 65% rayon, 35% nylon)
Brand: Eternal Collection
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Marks&Spencer-Vandut








Superb acest top semnat de " Marks& Spencer" confectionat din elastan in combinatie cu modal exterm de finut se inchide in laterlal cu trei nasturi  in zona bustului prezinta o banda florala cu usoare fire aurii pe care sunt aplicate paite de culoare auriu mat. Bretelele sunt reglabile si  se stange cu propiul cordon mai jos de talie. pentru detalii, preturi si articole puteti accesa aici" http://www.marksandspencer.com/

Marime: Pe eticheta 20 Uk( bust maxim 112 cm, umeri 53 cm, lungime fara bretele 51 cm, compozitie material conform etichetei atasate 94% modal, 6% elastan)
Brand: Marks& Spencer
Conditie: Impecabil( o singura purtare)
Pret: 30 lei/Pret nou 20 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...