Faceți căutări pe acest blog

12 iulie 2013

Picard-Vandut












Superba aceasta geanta oversize semnata" Picard" confectionata integral din piele naturala captusita. O geanta statment foarte incapatoare cu un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic care se inchide cu fermoar. Toate accesoriile metalice aurii. Se inchide cu clapeta rotativa. Se poate purta atat in mana cat si pe umar bareta nu este reglabila dar este detasabila. Foarte eleganta si deosebita. Are un singur defect cauzat din vina mea sau nu sa scurs un pic de parfum in interiorul genti care a trecut de captuseala si a patrus un pic in piele pata este foarte putin vizibila si este pe spatele genti in partea dreapta. Se observa in pozele nr 6 si 7 pozele au fost facute cu blitz si fara si de aproape. Exact atat cat arata pozele se si observa. Nu deranjeaza sub nici o forma. Pentru alte detalii, preturi si articole accesatti aici: http://www.picard-lederwaren.de/en/fashion. /shopper-bags/. O recomand cu drag e absolut deosebita.

Dimensiuni: Lungime 44 cm, Inaltime 30 cm
Brand: Picard
Conditie: Impecabila( exceptie acea pata de pe spate)
Pret: 60 lei/Pret nou 45 lei( tarnsport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Reference-Vandut




 

Bluza fara maneci superba semnata" Reference" fabricata in Farnta si confectionata din polyester calitativ si placut la atingere. Modelul este plisat cu uosre slituri in laterale. Culoare reala verde. Superba!!!!

Marime: Pe ticheta 14 Uk -42 Eur( bust 84/110 cm, umeri 43/55. lungime 60,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester)
Brand: Reference
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 30 lei/Pret nou 20 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Heine-Vandut











Superba aceasta bluza fara maneci semnata" Heine" confectionata din matase naturala in amestec cu bumbac. O bluza cu volum usoara de vara  foarte vaporoasa si lejera accesorizata frumos in zona pieptului cu mici paiete si broderie. Absolutt superba!!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 96 cm, umeri 50 cm, lungime 78 cm, compoztie material conform etichetei atasate 80% bumbac, 20% matase)
Brand: Heine
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...