Faceți căutări pe acest blog

20 iulie 2013

Escada-Vandut














Poseta vintage semnata"Escada" autentica confectionata integral din piele naturala si fabricata in Italia. Este o poseta de zi pielea este stanta cu flori foarte mici. Purtabila atat pe umar cat si crossover, bareta reglabila, accesoriilE metalice aurii inscriptionate cu numele brandului. Foarte incapatoare beneficiaza de un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic care se inchide cu fermoar. Accesoriul metalic floare aurie la fermoarul de inchidere. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.escada.com/. Mult mai frumoasa in realitate.

Dimensiuni: Lungime 36 cm, Inaltime 25 cm
Brand: Escada
Conditie: Impecabila
Pret: 120 lei/Pret nou 80 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Colier retro heart placat cu aur-Vandut








Colier retro placat cu aur de 18 k cu pandant masiv in forma de inima. Marcat.Superb!!!!

Dimensiuni: Lungime 44 cm
Conditie: Nou
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Emanuel Ungaro-Vandut




Colier semnat"Emanuel Ungaro" marcat placat cu aur lant dublu cu extensie de prelungire si pandant masiv in forma de floare cu cristale roz. Superb!!!

Dimensiuni: Lungime 56 cm
Brand: Emanuel Ungaro
Conditie: Nou
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Jake*S-Vandut








O bluzita fara maneci foarte finuta semnata"Jake*s" confectionata din matase naturala in amestec cu poliamida si elastan. O bluzita usoara placuta la purtat cu broderie in fata realizata din pietricele mici in forma de inima dubla. http://www.peek-cloppenburg.com/en/fashion-style/p-c-world-of-style/branddetail/?no_cache=1&bId=xnsaopn982&brand=Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta XXL( dar este mai mica bust  90/110 cm, umeri 59 cm, lungime 60 cm, compozitie material conform etichetei atasate 78% matase, 19% poliamida, 3% elastan)
Brand: Jake*s
Conditie: Excelenta
Pret: 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...