Faceți căutări pe acest blog

23 august 2013

Elizabeth Arden-Vandut








Geanta superba oversize semnata"Elizabeth Arden" confectionata din piele ecologica calitativa cu print croco. Culoare reala rosu grena. Este foarte incapatoare beneficiaza de un singur compartiment mare la interior plus alte doua mai mici. Accesoriile metalice auriu antichizat. Se inchide in fata cu bareta peste si capsa. Bareta este reglabila. Purtabila atat in mana cat si pe umar. O puteti folosi ca geanta de zi sau pentru shopping. Ceva asemanator gasiti aici:http://reviews.macys.com/7129/508585/free-tote-bag-with-any-39-50-elizabeth-arden-fragrance-purchase-reviews/reviews.htm

Dimensiuni: Lungime 48 cm, Inaltime fara barete 36 cm
Brand: Elizabeth Arden
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Bon'A Parte-Vandut








Fusta semnata"Bon'a Parte" cu imprimeu deosebit confectionata din 100% bumbac. Talia este fixa s einchide pe lateral cu fermoar ascuns si cu un singur mos si babga pe interir. Prezinta si un cordon tot in talie pentru a putea fi reglata in functie de dimensiuni. Este captusita, przinta usore pense. Placuta la purtat, usoara si foarte calitativa. Vine foarte frumos pe corp. pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.bonaparte.co.uk/?mb3TrackReferrer=0. Foarte frumoasa.

Marime: Pe eticheta 40( talie maxim 88 cm, lungime 58,5 cm, compozitie mataerial conform etichetei atasate 100% bumbac, captuseala 100% vascoza)
Brand: Bon'a Parte
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 38 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...