Faceți căutări pe acest blog

9 septembrie 2013

St-Martins-Vandut










O frumusete de sacou semnat"St-Martins" din 100% bumbac,captusit cu material satinat culoare fucsia cu imprimeu floral de exceptie foarte bine realizat. Se inchide in fata cu doi nasturei. Doua buzunare laterale functionale cu inchidere nasturei si doua pe interior dispuse de o parte si de alta la fel functionale. Culoarea reala kaki. Este foarte placut la purtat, cambrat pe corp si destul de grosut. Pentru a vedea colectii si preturi accesati aici.http://www.st-martins.com/. Superb!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 96 cm, umeri 48 cm, lungime maneci 64 cm, lungime 58 cm, compozitie mataerial conform etichetei atasate 100% bumbac, captuseala 100% polyester)
Brand: St-Martins
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Gina Bacconi-Vandut









Deosebita aceasta bluza semnata"Gina Baconni" din voal foarte fin ce imbina armonios doua printuri diferite" animal print si flori.Este accesorizata  cu  guler amplu suprapus nu este detasabil. Il puteti prinde in mai multe moduri. Gulerul in V, pernite subtiri pentru susutinerea umerilor. Foarte usoara si  placuta la purtat, intr-un cuvant superba. Pentru a vedea si alte creatii ale casei accesati aici: http://www.shubette.com/.

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 96 cm, umeri 49 cm, lungime maneci 67 cm, lungime 63 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% voal sintetic)
Brand: Gina Baconni
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Gim Renoir-Vandut





Esarfa semnata"Gim Renoir" cu print caluti culori rosu si negru, marginile rulate.

Dimensiuni: 75/76 cm
Conditie: Nou
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...