Faceți căutări pe acest blog

11 septembrie 2013

Armani-Vandut








 Fusta deosebita semnata"Armani" autentica din 100% lana virgina. Modelul este unul petrecut  partea de deasupra este plisata , pliseuri late se prinde intr-o parte cu  curelusa metalica scurta cu parti din piele ecologica. Se inchide la spate cu fermoar si cu un mic nasturel pe interior( unul de rezerva). Este captusita in totalitate. Culoarea reala negru intens. Foarte calitativa, se asorteaza cu usurinta, poate fi purtata atat toamna cat si iarna. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici:http://www.armani.com/. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 44 italian( talie fixa maxim 88 cm, lungime 63 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% lana virgina, captuseala 100% polyester)
Brand: Armani
Conditie: Impecabila( ca noua, nu a fost purtata)
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Lady.D-Vandut










Deosebita aceasta camasa semnata" Lady D" din bumbac cu inchidere nasturei perla si decorata cu mici perle, broderie florala si aplicatii din fir argintiu . O camasa usoara si deosebit de placuta la purtat. Este un pic mai lunga la spate. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta L ( bust maxim 114 cm, umeri 58 cm, lungime maneci 60 cm, lungime 76 cm, compozitie mataerial conforme tichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Lady' D
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 40 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Tassels-Vandut





Esarfa vintage dimensiune mare din matase naturala cu imprimeu ciucuri culori predominante rosu si negru. Superba!!

Dimensiuni: 89/87 cm
Conditie: Excelenta( noua)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...