Faceți căutări pe acest blog

12 septembrie 2013

E-Vie-Vandut










Geanta oversize semnata"E-vie" din piele lacuita ecologica de buna calitate imprimeu matlasat ornamentata cu cercuri masive aurii si lanturi.Este o geanta foarte incapataore beneficiaza la interior de un singur compartiment mare si inca doua mai mci dintre care unul se inchide cu fermoar. Inchiderea exterioara se face cu fermoar metalic. Purtabila atat pe umar cat si in mana.Detaliile metalice sunt toate aurii. Foarte opulenta. Superba!!!

Dimensiuni: Lungime 47 cm, Inaltime fara barete 33 cm
Brand: E-vie
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Noa Noa-Vandut












Un sacou de exceptie semnat" Noa Noa" confectionat din bumbac si un procent mic de vascoza cordonul). Un sacou petrecut care se leaga in fata sau la spate cu cordonul albastru print picouri albe. Pe maneca dreapta este decorat cu o floare din bucati mici de soica. Manecile prezinta benzi fine de catifea bleumarin in ton cu cordonul. Este brodat floral pe toata suprafata. Foarte calitativ, deosebit si placut la purtat. Il puteti combina la orice tinuta. Pentru detalii, articole si preturi accesati aici: http://www.noanoa.com/da. Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta L( dar se potriveste si pentru un M, bust maxim 110 cm se regleaza fiind model petrecut, umeri 55 cm, lungime maneci 61,5 cm, lungime 62 cm, compozitie maaterial conform etichetei atasate 100% bumbac, 100% vascoza( cordonul din dotare)
Brand: Noa Noa
Conditie: Noua( fara eticheta si nepurtat)
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Picard-Vandut











Geanta de umar semnata"Picard" din piele naturala. Este o geanta superba alba cu imprimeu lalele. Se inchide cu fermoar, are un singur compartiment mare la interior care se inchide tot cu fermoar si un buzunar pe spate. Bareta este regalabila purtabila atat pe umar cat si crossover. Toate accesoriile metalice aurii. Este semnata atat in fata pe placuta  cat si pe si accesorii. Foarte elaganta poate fi un accesoriu  ideal de zi sau pentru seara Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.picard-lederwaren.de/en/fashion/shoulder-bags/. Absolut superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 26 cm, Inaltime fara bareta 19 cm
Brand: Picard
Conditie: Excelenta( foarte putin purtata)
Pret: 80 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Royal-Vandut


Esarfa vintage dimensiune mare din matase naturala culori negru si alb. Superba!!!!

Dimensiuni: 90/90 cm
Conditie: Nou
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...