Faceți căutări pe acest blog

15 septembrie 2013

Barbara Kessels-Vandut













Un sacou exceptional semnat de designerul german "Barbara Kessels" confectionat din matase naturala si  un procent mai mic de lana. Un sacou incredibil de  frumos realizat cu un imprimeu in culori foarte deschise, vine cambrat pe corp atat partea din fata cat si lateralele manecilor prezinta mici slituri. Se inchide in fata cu nasturi masivi negri inscriptionati.  Pernite de susutinere a umerilor.Este captusit in totalitate, captuseala este din acetat cu procent mai mic de vascoza.O calitate exceptionala in folosirea materialelor  si este lucrat cu foarte multa maiestrie. Pentru a vedea  preturi am gasit un model asemantor ca imprimeu pe ebay( la pretul de http://www.ebay.de/itm/M-A-C-S-MUNICH-by-Barbara-Kessels-Germany-100-Seide-Designer-Groesse-46-44-edel-/251336634731, sau pe site-ul lor.http://macs-munich.com/. Absolut superb!!!!

Marime: Pe eticheta 42( dar este mai potrivit pentru un 38-40( bust maxim 95 cm, umeri 48 cm, lungime maneci 62 cm, lungime 59 cm, compozitie material 55% matase naturala, 45% lana, captuseala 60% acetat, 40% vascoza)
Brand: Barbara Kessels
Conditie: Nou( nepurtat)
Pret: 150 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Hennig-Vandut







Clutch oversize semnat"Hennig" fabricat in Germania din material textil satinat cu imprimeu floral superb, cadru metalic auriu si inchizatoare masiva in stil vintage. Foarte incapator cu un singur compartiment mare la interior si un buzunar mic. Extrem de elegant poate fi purtat ca plic de seara dar si de zi sau pentru cosmetice. Superb!!!

Dimensiuni: Lungime 31 cm, Inaltime 24 cm
Brand: Hennig
Conditie: Nou( nefolosit)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Mango-Vandut









Esarfa deosebita semnata"Mango" din matase naturala cu un procent mic de vascoza dubla cu doua fete si ciucuri. Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime( fara ciucuri ) 166 cm, latime 12 cm
Brand: Mango
Conditie: Nou( nepurtata)
Pret: 45 lei(transport gratuit pntru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...