Faceți căutări pe acest blog

4 octombrie 2013

Alba Moda-Vandut









Vesta eleganta alb imaculat semnata"Alba Moda" brand  nemetesc din 100% bumbac material jeans. Se inchide in fata cu nasturi metalici argintii decorati cu pietre albe. Pe margini doua randuri de volanse dintre care unul satinat alb. E destul de grosuta. Gulerul stil tunica. Doua buzunare lateral functionale si doua false in zona bustului. Foarte calitativa si placuta la purtat. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.albamoda.de/. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta 40( bust maxim 90 cm, umeri 48 cm, lungime 55 cm, compozitie maaterial conform etichetei atasate 100% bumbac, 100% polyester satinat)
Brand: Alba Moda
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 75 lei/Pret nou 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

So-Ai-Vandut










 






Ghete inalte semnate"So-Ai" confectionate integral din piele naturala  intoarsa interior/exterior cu aspect uzat stil  vintage. Se leaga in fata cu siret dar si cu inchidere fermoar in lateral fara a fi nevoite sa dezlegati/legati siretul ornamentate cu cate doua catarame metalice auriu antichizat reglabile.Tocul gros si comod. Foarte deosebite imbraca piciorul  frumos.Usor de asortat cu multe articole vestimentare. Deosebit de calitative. Mult mai frumoase in realitate.

Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interioara 26 cm, inaltime toc 7,5 cm, inaltime totala 25 cm)
Conditie: Impecabile(ca noi, doar o singura purtare)
Pret: 120 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Just For You-Vandut












Foarte draguta si practica aceasta hainuta/sacou destul de grosa semnata"Just For You" fabricata in Germania din lana si polyester. Culoarea reala gri. Partea cu gulerul inalt este detasabila se prinde in capsele argintii si cu nasturei pe interior. Se inchide cu fermoar. Se poate detasa si purta ca un sacou fara sistem de inchidere( poza  nr.8) Este captusita, doua buzunare functionale dispuse in lateral cu inchidere nasturei placuta la purtat, versatila si usor  de combinat cu alte articole vestimentare.Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 42( bust maxim 95 cm, umeri 50 cm, lungime maneci 61 cm, lungime 64 cm, compozitie material 50% lana, 50% polyester, captuseala 100% polyester)
Brand: Just For You
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...