Faceți căutări pe acest blog

26 octombrie 2013

Marc Jacobs-Vandut












Fusta de designer semnata"Marc Jacobs" autentica absolut minunata confectionata din 100% lana pura, captusita cu material albastru amestec de polyester cu bumbac. O fusta de toamna rece/iarna destul de grosuta, se inchide pe lateral cu fermoar ascuns si cu mos si baba pe interior. Talie fixa. Imprimeu superb pe fond crem cu dungi in nuante de rosu, turcoaz si albastru. Doua buzunare decorative in fata cu nasturi albastri inscriptionati si borderie  initiale in partea stanga . Extrem de calitativa, si deosebit de placuta la purtat. Vine foarte frumos pe corp, o puteti purta cu cizme scurte sau cizme pe genunchi. Pentru a vedea si alte colectii accesati aici: http://www.marcjacobs.com/. Superba!!!!


Marime: Pe eticheta 38( talie 84 cm, lungime 46 cm, compozitie material 100% lana pura, captuseala 65% polyester, 35% bumbac)

Brand: Marc Jacobs
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata, inca mai are plasticul de care a fost prinsa eticheta)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Levi's-Vandut













Cardigan sic semnat"Levi"s" din 100% bumbac, cu colturi mai lungi in fata si fara sistem de inchidere pe fond gri petroul cu imprimeu. Umeri cazuti si manecile care pornesc mai de jos. Gulerul foarte amplu putand fi tras pe cap ca o gluga. Atat in zona pieptului cat si mai jos de talie prezinta snururi foarte fine care se pot strange si lega. Model lejer, placut la purtat. Imbraca frumos orice silueta.Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://us.levi.com/home/index.jsp. Mult mai frumos in realitate.

Marime: Universala( lungime spate 85 cm, lungime maneci( masurat de sus de la umeri )38 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Levi's
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Noa Noa-Vandut












Vesta finuta in culori pastel de la "Noa Noa" din cel mai fin bumbac cu gulerul in V si marginile rotunjite. Se leaga in talie cu propiul cordon. Deosebit de placuta la purtat, imbraca frumos orice silueta. Ideala de pus pe deasupra unei camasi sau bluze dar poate fi purtata si ca atare. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.noanoa.com/da.

Marime: Pe eticheta XL( este potrivita si pentru L, bust 100 cm, umeri 49 cm, lungime 62 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Noa Noa
Conditie: Excelenta( ca noua, o singura purtare)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...