Faceți căutări pe acest blog

11 noiembrie 2013

Green Roses-Vandut










Set format din colier, cerceii  tortite si bratara din margele albe, trandafiri masivi portelan si margele fimo. Superb!!!

Dimensiuni: Lungime colier 49 cm, bratara 20 cm
Conditie: Excelenta( nou)
Pret: 70 lei(transport gratuit pentru plata intgerala in cont bancar)

Mama-Licious-Vandut













Haina lunga de iarna din fas foarte fin  deosebit de frumosa de un negru intens cu detalii metalice masive  semnata "Mama-Licious" un brand mai putin cunsocut la noi. Se inchide in fata cu fermoar si pe deasupra cu capse. La poale se poate strange cu cordonul propiu. In talie prezinta cordon elastic cu doua pozitii de prindere cu capse. Gulerul amplu. Doua buzunare laterale functionale. Deosebit de calitativa si placuta la purtat. Datorita cusaturile elastice din loc in loc foarte fine atat pe haina, cat si la maneci si guler o face usor de purtat. Toate accesoriile metalice argintii. Este captusita integral. Foarte frumoasa, o haina pe care sigur o veti iubi. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://mamalicious.com/?forcecountry=GB. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta XL( potrivita si pentru L, bust 100 cm, se mai intinde datorita elasticelor, lungime maneci 63 cm, lungime 105 cm)
Brand: Mama-Licious
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret:100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...