Faceți căutări pe acest blog

25 noiembrie 2013

Jus D'Orange-Vandut












O fusta cu adevarat deosebita pentru ocazii speciale semnata"Jus D' Orange" brand francez mai putin cunoscunt la noi fabricata in Franta si confectionata integral din acetat material satinat. Culoare negru intens, este cu talie inalta si clos, se inchide in lateral cu fermoar, gaici pentru propia curea o adevarata bijuterie, este lata din margele de nisip negre si pietre multicolore( aurora borealis), se leaga la spate in continuare cu snur impletit, iar la poale este decorata cu dantela neagra foarte fina. Calitativa, placuta la purtat si lucrata cu multa maiestrie. O recomand cu drag. Pentru detalii, articole si preturi aici: http://www.jusdorange.fr/. Superba!!!

Marime: 38/40( talie fixa 80 cm, lungime 76,5 cm, compozitie material 100% acetat)
Brand: Jus D'Orange
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Maick Harold Paris-Vandut





  



Spate




Body alb cu manecile scurte semnat de designerul francez"Maick Harold" fabricat in Franta si confectionat din bumbac si procent mai mic de elastan. Un body care atinge perfectiunea decorat cu margele negre, flori albe si negre masive din dantela  cupele sunt buretate la interior( nu necesita purtarea sutienului) si se continua cu dantela neagra iar pe margini cu volanse imprimeu petit. Terminatiile manecilor sunt decorate cu dantela alba si fir subtire de satin alb. Lucrat impecabil si deosebit de calitativ. O adevarata bijuterie as putea spune. Verasatil( este ca o bluza) ce poate fi purtat atat la fuste, pantaloni sau jeansi. Se inchide la spate cu fermoar lung si jos cu trei capse. Superb!!!

Marime: 38/40( bust 84/maxim 95 cm( materialul usor elastic, lungime maneci 12,5 cm, lungime 67,5 cm, compozitie mataerial 95% bumbac, 5% elastan)
Brand: Maick Harold
Conditie: Nou( nepurtat)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...