Faceți căutări pe acest blog

4 iulie 2014

P.A.R.O.S.H-Vandut








Feminina si deosebita. Rochie semnata de pretiosi de la "P.a.r.o.s.h" realizata integral din 100% matase naturala foarte fina editie limitata. Face parte din colectia primavara/vara 2011 este captusita  tot cu matase naturala pe fond roz. Este o rochita cu bretele tip spaghete reglabile foarte fine si cu decolteul in V. Atat subt bust cat si la spate prezinta elastic. Imprimeul combina armonios  trei nuante superbe de culori :pink fane, roz si rosu aprins. In laterale doua buzunare adanci functionale. De la talie in jos vine ampla si cu  volum. Nu este pretentioasa putand fi purtata atat pe timpul zilei,seara fiind ideala si pentru plaja. Este foarte usoara.  Preturi puteti vedea aici.http://www.polyvore.com/parosh_dresses/shop?brand=P.A.R.O.S.H.&category_id=3,http://www.stylight.co.uk/ Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta M( potrivita si pentru S, bust 80/ 94 maxim, lungime( fara bretele) 70 cm, solduri liber, compozitie material 100% matase naturala, 100% matase naturala captuseala.
Brand: P.a.r.o.s.h
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 350 lei/ Pret promotional 200 lei( cost achizitie aproximativ 680 euro, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...