Faceți căutări pe acest blog

18 martie 2014

Kaos-Vandut










Vesta din blanita artificiala semnata"Kaos" confectionata din acryl si polyester foarte feminina si de mare efect. Se inchide intr-un singur mos si baba( unul de rezerva in acel saculet negru, poza nr. 5) doua buzunare functionale in lateral. Este captusita cu satin auriu. Deosebit de placuta si frumoasa. /http://www.yoox.com/us/women/shoponline/kaos_d. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 40( bust 90/100 cm, umeri 48 cm, lungime 69 cm, compozitie material 80% acryl, 20% polyester, 100% polyester captuseala
Brand: Kaos
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Zero Base-Vandut








Camasa  cu manecile lungi semnata"Zero Base" din bumbac si procente mai mici de vascoza, elastan si polyester cu gulerul usor in V . Sub bust este usor incretita pe elastic, vine cambrata pe talie.  Un nasturel de rezerva pentru mansetele care se inchid cu nasturei. Feminina si de efect. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 42( potrivita si pentru 40), bust 90/100 cm, umeri 40 cm, maneci 60 cm, lungime 59 cm, compozitie material 62% bumbac, 30% polyester, 5% vascoza, 3% elastan)
Brand: Zero Base
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...