Faceți căutări pe acest blog

20 martie 2014

St- Martins-Vandut






 











Foarte sic acest sacou semnat"St- Martins" din 100% bumbac, cu imprimeu deosebit, manecile sunt diferite ca imprimeu. Se inchide in fata cu nasturei imbracati, doua buzunare in fata decorative si doua functionale la interior. Este un pic mai lung la spate si cu slit la rotund. Este captusit cu satin in dungi multicolore la fel ca si gulerul. Vine cambrat pe corp.http://www.st-martins.com/. Superb!!!

Marime: Pe eticheta M( bust 96 cm, umeri 49 cm, maneci 65 cm, lungime spate 68 cm, compozitie material 100% bumbac, captuseala 60% bumbac, 40% polyester, 100% polyester restul fibrelor)
Brand: St-Martins
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Pimkie-Vandut





  








O frumoasa rochita de vara de la "Pimkie" din vascoza si procent mai mic de elastan cu o culoare superba de violet, fonsata in partea de sus, umeri  si in laterale. Sub bust prezinta elastic foarte fin.Deosebit de feminina si delicata. http://www.pimkie.it/. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta S( potrivita si pentru M) bust 84/95 cm, umeri 45 cm, talie 95/105 cm, lungime 94 cm, compozitie material 96% vascoza, 4% elastan)
Brand: Pimkie
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...