Faceți căutări pe acest blog

8 aprilie 2014

Promod-Vandut





  




De maxim efect aceasta rochita din material usor creponat semnata de cei de la "Promod" realizata din  bumbac si procent mai mic de elastan cu imprimeu multicolor  in diferite nuante de culori ce se inchide lateral stanga cu fermoar ascuns, iar la spate detine o mica portiune elastica. Foarte racoroasa si lejera, vine cambrata pe corp. http://www.promod.eu/. Mult mai luminoasa si frumoasa in realitate.

Marime: M( bust 82/90 cm, umeri 45 cm, talie 80/86 cm, solduri 100/112 cm, lungime( fara bretele) 81 cm,compozitie material 90% bumbac, 10% elastan)
Brand: promod
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

To The Max-Vandut













O frumoasa si delicata fusta semnata"To The Max" din 100% bumbac, cu talie fixa ce se inchide lateral stanga cu fermoar ascuns si cu un singur mos si baba este captusita si accesorizata atat sus cat si la poale cu banunti metalici broderie foarte fina realizata din fir auriu/negru iar din loc in loc cu paiete si margele de nisip. La poale se  termina cu un dublu volans care este mai lung decat exteriorul fustei  facand vizibile atat  broderia cat si banuti .http://www.tothemax.com.au/ Superba!!!!

Marime: S( talie fixa 78 cm, lungime 72 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: To The Max
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...