Faceți căutări pe acest blog

12 aprilie 2014

Chaudry-Vandut












Mult mai reusita si frumoasa in realitate aceasta fusta maxi semnata"Chaudry" brand scump si mai putin cunoscut la noi dar foarte renumit in Statele Unite, este confectionata din 100% bumbac, captusita pe fond alb si decorata cu o superba broderie florala cusuta in relief pe exterior  in amestec cu fir auriu subtire si aplicatii  de paiete transparente dar si colorate pe anumite nuante de culori. Broderia detine nuante de( verde, albastru, pink fane, portocaliu, turcoaz si grena) dispuse pe trei randuri, talie, solduri si poale. Talie pe snur reglabil, foarte racoroasa si lejera. http://chaudryusa.com/categories/clothing. Superba!!!

Marime: Universala( talie cu snur 60/115 cm, lungime 88 cm, compozitie material 100% bumbac, 100% bumbac( captuseala)
Brand: Chaudry
Conditie: Impecabila( ca noua)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Burberry-Vandut


 










O rochita casual semnata de celebrul brand"Burberry"( autentica) pe fond negru  confectionata din 100% bumbac foarte calitativ cu detalii plasate in zona umerilor /bust specifice brandului si boderie alba calut in partea stanga. Se inchide in fata cu nasturei albi( inscriptionati)doar de decor, gulerul in V adanc. Vine usor cambrata pe corp, soldurile cu volumetrii. Este foarte delicata, usoara si pefecta pentru vara. http://ro.burberry.com/?WT.srch=1&gclid=CMOmlaey1r0CFRDItAoduywAAA. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta XL( este potrivita si pentru M/L, bust 90/100 cm, umeri 45 cm, talie 100/105 cm, lungime 100 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand:Burberry
Conditie: Impecabila
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...