Faceți căutări pe acest blog

14 aprilie 2014

Andrea Gayle-Vandut







O frumoasa fusta vintage semnata de designerul american "Andrea Gayle" din 100% satin de polyester dar foarte fin este asemantor cu matasea naturala plina. Talie pe elastic cu model floral negru la poale foarte bine realizat. In fata prezinta cateva pense dand impresia de fusta pantalon. Este foarte lejera si usoara necesita captuseala. Culoarea reala fucsia, nu este atat de lucioasa si aprinsa in realitate precum a iesit in poze. Superba!!!!

Marime: Universala( talie elastic) 66/94 cm, lungime 70.5 cm, compozitie material 100% polyester)
Brand: Andrea Gayle
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Only- Molly Dress-Vandut












Rochie din satin de polyester in amestec cu spandex negru intens semnata"Only"-Molly Dress" un model Smart-elegant cu bustul petrecut si accesorizat cu dantela lata alba pe margini spate si fata, la spate decolteul este in V.Material grosut dublat la interior cu catifea subtire. Se inchide la spate cu fermoar lung( ascuns). Un model simplu dar deosebit de elegant, lejera si usoara. http://only.com/. Cu mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 44( bust 104 cm, umeri 49 cm, talie 102 cm, lungime( fara bretele) 91 cm, compozitie material 97% polyester, 3% spandex)
Brand: Only
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 70 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...