Faceți căutări pe acest blog

29 aprilie 2014

Dots&Cherry-Vandut













De maxim efect si eleganta aceasta rochita vintage confectionata din 100% bumbac pe fond bleumarin inchis cu picouri albe cu o frumoasa broderie cirese pe partea dreapta. Se inchide la spate cu fermoar lung, talia este pe elastic lat si evidentiata prin fond alb cu picouri bleumarin. Detaliul ce o face speciala si practica sunt bretelele care se leaga, astfel o puteti regla cum doriti in functie de necesitati. Decolteul are deschiderea in V  si  fata si spate iar cel din fata este usor petrecut decorat pe margini cu dantela foarte fina. De la talie in jos ampla. Vine foarte frumos pe corp fiind foarte usoara. O rochia superba care ne duce cu gandul la vremurile de mult apuse. Cu mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 42( dar este potrivita pentru 38/40), bust maxim 90 cm , talie 72/96 cm, lungime( fara bretele) 90.5 cm compozitie material 100% bumbac
Conditie: Impecabila
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Daisy Fuentes-Vandut














Cel mai finut trenci semnat de "Daisy Fuentes" confectionat din bumbac si procent mai mic de naylon, impermeabil culoare alb imaculat. Un trenci potrivit pentru primavara/ vara ploioasa fiind  subtire. Se inchide de sus pana jos cu nasturei masivi. Gaici si cordon detasabil in talie, doua buzunare functionale pe lateral. Vine cambrat pe corp, gulerul stil tunica si pense in zona bustului. Deosebit de fin si calitativ. Se aseaza foarte frumos pe corp. Superb!!!!

Marime: Pe eticheta S( bust 85/maxim 90 cm, maneci( pornesc de sus) 73.5 cm, lungime 99 cm, compozitie material 57% bumbac, 47% naylon)
Brand: Daisy Fuentes
Conditie: Nou( nepurtat)
Pret: 50 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

H&M-Vandut
















O frumoasa si eleganta fusta plisata din voal sintetic ce poarta semntura celor de la "H&M" pe fond negru cu picouri crem, este captusita, talie fixa cu inchidere lateral fermoar scuns si nasturel pe interior. Nu se sifoneaza si se aseaza foarte frumos pe corp. Este usoara si racoroasa. Are tinuta si stil. https://www.hm.com/ro/. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42( dar este mai mica, talie fixa  86 cm ,lungime 62.5 cm, compozitie material 100% polyester, captuseala 100 % polyester)
Brand: H&M
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...