Faceți căutări pe acest blog

1 mai 2014

Max&Co( Max Mara)-Vandut
















Superb acest compleu format din top si fusta din dantela semnat de"Max&Co"( Max Mara) realizat din matase naturala in amestec cu polyamida si acetat fabricat in Italia.Un compleu elegant pentru evenimente speciale.  Fusta pe elastic foarte fin, se termina la poale cu volanas. Este foarte frumos si deosebit.Topul cu bretele tip spaghete( reglabile) cu terminatie volans. Se pot combina si purta separat. http://www.maxandco.com/it/Home-Country.


Marime: Pe eticheta 44 italian ( topul/ bust maxim 90 cm, umeri 43 cm, lungime 36 cm, fusta talie elastic 68/92 cm, lungime 67,5 cm, compozitie material  100% poliamida tesatura,56% acetat, 46% vascoza captuseala si  100% matase  dantela)

Brand: Max&Co
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtat)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Classics By Leslie Fay-Vandut


















Finuta foc si de mare efect acesta rochita vintage anii 80 clasica semnata de designerul american " Leslie Fay" din voal usor creponat deosebit de racoros si usor cu talia pe elastic si gulerul barcuta. In talie prezinta gaici subtiri pentru curea. Partea din fata este tip lalea, usor petrecuta si  cateva pliuri. Se inchide la spate cu fermoar lung si un singur mos si baba pe interior.Necesita captuseala. Imprimeul este unul deosebit pe fond brun deschis  cu flori crem si frunze,iar culorile predominante sunt : roz, piersica,  violet, rosu, verde inchis, menta  si bej .Vine foarte frumos pe corp. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta M/L( bust 110 cm, talie( elastic) 84/110 cm, lungime 103.5 cm, compozitie material 100% polyester)
Brand: Leslie Fay
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Koret-Vandut











Pantaloni usori de vara semnati "Koret"din 100% vascoza material plin pe fond bleumarin cu picouri albe. Talie fixa cu doua benzi elastice in laterale si pense in fata. Doua buzunare functionale pe lateral. Se aseaza frumos pe corp sunt racorosi si foarte practici. Mult mai frumosi si luminosi in realitate.

Marime: S/M( talie 70/94 cm, solduri 120 cm, lungime 102.5 cm, compozitie material 100% vascoza)
Brand: Koret
Conditie: Noi( fara eticheta)
Pret: 30 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...