Faceți căutări pe acest blog

4 mai 2014

Miss Dorby-Vandut








 












Deosebit de frumoasa rochia vintage de inspiratie austriaca din imagini ce poarta semnatura" Miss Dorby" confectionata din bumbac in amestec cu rayon. Imprimeul este de vis pe fond verde inchis cu model paiesly si tenta usoara de auriu. Gulerul barcuta la baza gatului tivit pe margini cu auriu. Se inchide la spate cu fermoar lung. In fata talia este fixa  cu usoare pliuri accesorizata cu nasturei metalici decorativi iar la spate pe elastic. Manecile sunt 3/4 cu pernite de susutinere a umerilor iesite un pic in exterior pentru a da volum, si tot  pe interior mici incretituri pentru volum( poza nr.11) Material foarte calitativ. O rochita interesanta usor de purtat si mai putin pretentioasa. Superba!!!!

Marime: M/L( bust 104 cm, talie( elastic) 84/95 cm, solduri liber, maneci 46 cm, lungime 126 cm, compozitie material 55% bumbac, 45% rayon)
Brand: Miss Dorby
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Heine-Vandut










Foarte chic aceasta bluza semnata" Heine" confectionata din 100% bumbac care detine si o falsa vesta pe deasupra. Partea de sus este realizata din bumbac alb imaculat cu aplicatie din dantela, gulerul tunica, se inchide pana sus cu nasturei. Manecile cu volanas la terminatie si inchidere nasturel. Deosebita, usoara si versatila. .http://www.lookagain.co.uk/womens/heine/_/N-19Z1z141x8Z. Cu mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 46( bust 116 cm, maneci 22 cm, lungime 65 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Heine
Conditie: Excelenta
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...