Faceți căutări pe acest blog

8 mai 2014

New Look-Vandut
















O frumoasa si delicata rochie maxi( foarte lunga) semnata de cei de la"New Look" din voal sintetic deosebit de fin si racoros. Este captusita in totalitate. Atat bustul, talia cat si marginile si terminatiile manecilor prezinta elastice foarte fine. Imprimeul este pe fond negru cu model paiesly si decorata in zona bustului cu o pamblica satinata. Foarte bine se aseaza pe corp. http://www.newlook.com/.Mult mai vie si frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 38( este potrivita si pentru 40/42/44), bust 80/116 cm, maneci 21 cm, talie 90/115 cm, solduri liber, lungime 130 cm, compozitie material 100% polyester)
Brand: New Look
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

UpFashion-Vandut









Foarte chic aceasta bluza mai lunga semnata "UpFashion"confectionata din bumbac si procente mai mici de vascoza si elastan. Foarte usoara , racoroasa si placuta  la purtat, imprimeul este dungat in doua nuante de culori negru si gri petrol. Se aseaza bine pe corp. Cu mult mai frumoasa si luminoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 44/46( se poate purta si de marimi mici fiind usor elastica) bust 90/120 cm, maneci 16 cm, lungime 88 cm, compozitie material 70% bumbac, 24% vascoza, 6% elastan
Brand: UpFashion
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 30 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...