Faceți căutări pe acest blog

25 mai 2014

Merona-Vandut





 


  


Foarte chic si feminina aceasta rochita semnata"Merona"brand american, realizata din rayon si procent mai mic de elastan cu model petrecut in fata si talia pe elastic. Decolteul in V. Talia o puteti accesoriza cu o curelusa. Este foarte usoara si racoroasa. http://www.shopstyle.com/browse/dresses/Merona.Cu mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta XL( potrivita atat pentru M/L) bust 96/110 cm, talie( elastic) 84/115 cm, solduri liber, lungime, compozitie material 95% rayon, 5% elastan)
Brand: Marona
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 50 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Rodier-Vandut











O frumoasa geanta oversize de umar semnata"Rodier" de vara realizata din piele ecologica foarte fina si moale cu baza rotunda. Purtabila pe umar, este incaptoare cu un singur compartiment mare la interior plus alte doua mai mici dintre care unul cu inchidere fermoar. Inchiderea exterioara sa face cu capsa magnetica pe interior. Accesoriile metalice argintii. Este captusita si semnta la interior cat si la exterior cu un singur "R". Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 48 cm, Inaltime( fara bareta) 40 cm
Brand: Rodier
Conditie: Impecabila( putin purtata)
Pret: 60 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Wet Seal-Vandut















De mare efect si finete aceasta bluza  free size la rotund semnata" Wet Seal" brand american, realizata din 100% rayon, pe fond turcoaz intens superb cu manecile fluture si decolteul in V. Este aceesorizata cu dantela sparta masiva de culoare crem.Se aseaza frumos pe corp, este usoara si foarte deosebita. https://www.wetseal.com/. Superba!!!!

Marime: XL( potrivita si pentru L), bust liber, lungime 48 cm, compozitie material 100% rayon)
Brand: Wet Seal
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Paprika-Vandut













De mare efect acest bolero de vara  asimetric semnat de cei de la "Paprika" realizat din vascoza si procent mai mic de elastan, fara sistem de inchidere si cu colturile din fata mai lungi, este un pic mai scurt la spate, cu manecile evazate si cu volum decorate cu paiete foarte mici si dese in nuante argintii. Foarte usor si deosebit.http://www.rarelondon.com/brands/paprika.html Cu mult mai frumos in realitate.

Marime: Pe eticheta L( se potriveste si pentru S/M, maneci( pornesc de sus) 40 cm, lungime fata 61.5 cm, lungime spate 39 cm, compozitie material 95% vascoza, 5% elastan)
Brand: Paprika
Conditie: Impecabil( o singura purtare)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...