Faceți căutări pe acest blog

1 iunie 2014

S:aix-Vandut










Ochioasa si de mare efect aceasta rochita cu tenta marinareasca semnata" S:aix", materialul este un jerse foarte fin racoros, cu cadere, din vascoza cu procente de elastan. Se leaga cu propiul cordon la spate si decolteul in V. Talie incadrata de borduri rotunjite. Superba!!!

Marime: Pe eticheta XL( este potrivita pentru M/L, bust 92/110 cm, umeri 45 cm, maneci 13.5 cm, talie 88/112 cm, solduri 108/115 cm, lungime, compozitie material 95% vascoza, 5% elastan)
Brand:S:aix
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 50 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Colors-Vandut















Diafan si rafinat acest top asimetric usor creponat mai lung la spate accesorizat cu dublu volanas  realizat integral din 100% matase naturala fabricat in Italia, un top usor de vara cu bretele elastice( nu sunt reglabile). Deolteul  in V si pe elastic atat in fata cat si la spate accesorizat pe margini cu dantela verde. Imprimeu floral in combinatie cu animal print frumos colorat si cu usoare tente aurii. In fata vine mai scurt iar in spate mai lung. Cu mult mai frumos in realitate.

Marime: Pe eticheta M( bust 76/95 cm, lungime fata 48 cm, lungime spate 54 cm, compozitie material 100% matase naturala)
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...