Faceți căutări pe acest blog

7 iunie 2014

Orsay-Vandut
















Foarte chic si feminina aceasta rochita maxi semnata de cei de la "Orsay" realizata din 100% bumbac, cu spatele gol si elastic doar la spate, este captusita doar in zona bustului, in rest nu necesita. Imprimeuul este foarte frumos si bine realizat cu piesaj floral in nuante superbe de albastru, gri, rosu si alb. La poale se termina cu dublu volanas doar ca difera imprimeul este tot floral dar cu flori mai mici indentic cu partea de sus ( bust). Foarte usoara si ampla. http://world.orsay.com/en/homeSuperba!!!

Marime: Pe eticheta 38( bust 84 la spate datorita elasticului se intinde pana la 86/120 cm,solduri liber, lungime 114 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Orasy
Conditie: Noua( far aetichete)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Zephirus-Vandut











De mare efect si finete aceasta fusta semnata"Zephirus" realizata din 100% vol sintetic deosebit de fin, usor si subtire cu talie lata elastica pe fond crem cu doua imprimeuri diferite: partea de sus cu imprimeu floral care se continua la poale cu un singur volans  imprimeu buline si banda din satin crem lucios. Este captusita iar captuseala se termina cu dantela alba. Foarte chic. Cu mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Universala( talie pe elastic 72/115 cm, solduri liber, lungime 61 cm, compozitie material 100% polyester, captuseala 100% polyester)
Brand: Zephirus
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

David Warren-Vandut












Rafinata aceasta rochita ce poarta semnatura designerului american "David Warren" realizata din vascoza in amestec cu elastan, cu modelul in partea de sus de inspiratie navy in dungi albe si bleumarin cu gulerul la rotund aproape de baza gatului. Se inchide la spate cu fermoar lung si cu un singur mos si baba pe interior. De la talie in jos vine ampla model simplu culoarea reala bluemarin inchis  cu propiul cordon reglabil in talie nedetasabil introdus prin accesorii metalice argintii, se leaga la spate. Nu este captusita si nici nu necesita. https://www.tradesy.com/all/david-warren/#.. Superba!!!

Marime: Pe eticheta 14 Uk bust( usor elastic) 90/110cm, maneci 18.5 cm,talie fixa 100 cm, solduri liber, lungime 106.5 cm, compozitie material 95% vascoza, 5% elastan)
Brand: David Warren
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 70 lei/Pret nou 55 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...