Faceți căutări pe acest blog

14 iunie 2014

Apart-Vandut












Exemplarul de mai sus este o rochie pe care nu am reusit sa o surprind prea bine dar care arata senzational in realitate semnata "Apart"realizata din 100% vascoza foarte fina captusita integral cu polyester fin pe fond alb simplu imaculat. Este o rochie bogata, lunga usor incretita pe lateral dreapta si rotunjita la poale se inchide lateral stanga cu fermoar ascuns, bretele duble tip spaghete doar la spate iar in fata prinse in inele rotunde foarte subtiri  aurii, bretelele sunt reglabile. Decolteul in V. Vine foarte frumos pe corp, imprimeul este de vis in degrade cu o multitudine de culori foarte bine alese si combinate de la violet, alb, verde smarald, grena pana la turcoaz si galben pai. Foarte usoara si deosebit de frumoasa.http://www.apart-fashion.de/ Superba!!!

Marime: Pe eticheta 38( bust  86 cm, talie 70/ 100 cm maxim (se mai intinde )solduri liber, lungime( fara bretele) 143 cm, compozitie material 100% vascoza, 100% polyester captuseala
Brand: Apart
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 95 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Golden Dots-Vandut






De mare efect acest top de vara fara bretele cu betelie lata in zona bustului  pe fond negru intens cu buline marii aurii, realizat din polyester subtire in amestec cu elastan. Se leaga intr-o parte cu propiul cordon. Este foarte chic, un accesoriu deosebit si pentru seara. Mult mai frumos si luminos in realitate.

Marime: M/L( bust( elastic) 80/115 cm, lungime 58 cm, compozitie material 90% polyester, 10% elastan)
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 25 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Pieszak-Vandut












De mare efect aceasta bluza semnata"Pieszak" brand danez foarte scump realizata din 100% matase naturala foarte fina.O bluza usoara cu decolteul in V si accesorizat cu volans pe margini care se termina pana jos. In laterale  usoare pense. Culoare reala violet. Foarte usoara, racoroasa si deosebit de frumoasa.http://pieszak-dk.com/ Superba!!!

Marime: Pe eticheta 40( bust maxim 100 cm, lungime 65 cm, compozitie material 100% matase naturala)
Brand: Pieszak
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...