Faceți căutări pe acest blog

2 iulie 2014

Asos-Vandut









Cu totul aparte aceasta rochie in stil retro semnata de cei de la "Asos" realizata din bumbac si procent mai mic de elastan usor elastica pe fond bleumarin inchis cu buline albe. Se inchide la spate cu fermoar lung( ascuns) si cu un singur mos si baba( pe interior)  detine si un mic slit la spate. De la talie in jos prezinta pense si vine usor conica. In laterale doua buzunare adanci functionale. Este indentica cu cea din prima poza de prezentare. Nu este captusita si nici nu necesita. Vine foarte frumos pe corp fiind deosebit de eleganta si calitativa. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 16 Uk( bust 100/108 cm, maneci( pornesc de sus) 34.5 cm, talie 88/100 cm, solduri liber, lungime 111.5 cm, compozitie material  98% bumbac, 2% elastan)
Brand: Asos
Comditie: Noua( fara etichete)
Pret: 100 lei(cost achizitie aprox. 40 euro, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Apt.9-Vandut















Dragalas foc si de mare efect acest top din dantela semnat"Apt. 9" realizat din 100% polyester foarte fin, captusit integral accesorizat cu dantela aplicata si broderie florala. Este decorat in fata  cu snur satinat introdus prin marginea din zona bustului si bretele acesta fiind reglabil. Foarte usor si placut la purtat. Culoare reala bej.http://www.shopstyle.com/browse/womens-clothes/Apt.-9 Mult mai frumos si luminos in realitate.

Marime: Pe eticheta XL( potrivit si pentru M/L, bust 90/114 cm, lungime( fara bretele) 51 cm, compozitie material 100% polyester)
Brand: Apt.9
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...