Faceți căutări pe acest blog

18 iulie 2014

Flowers-Vandut


 
 

 


 Feminina aceasta camasuta realizata din 100% matase naturala pura foarte fina  fabricata in Italia cu imprimeu floral in nuante superbe de pink fane, albastru marin si verde crud. Se inchide in fata cu nasturei, in laterale prezinta slituri. Deosebita de usoara si racoroasa si placuta la purtat. 
Superba!!!

Marime: S/M( bust 90/95 cm, maneci 23 cm, lungime 64.5  cm, compozitie material 100% matase naturala)
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Stripes-Vandut

 

 







De mare efect aceasta camasuta fara maneci realizata din 100% matase naturala foarte fina cu imprimeu dungi verticale in nuante de crem si bej cu doua buzunare decorative accesorizate cu cate un nasturel. Se inchide cu nasturei in fata, decolteul in V cu un frumos guler dublat la rotund. Mici slituri in laterale. Foarte racoroasa si usoara .Mult mai frumoasa si luminoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 44/46( bust  100/108 cm, lungime 76 cm, compozitie material 100% matase naturala)
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 35 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Lusa Fashion-Vandut





 





Absolut minunata aceasta rochita sau bluza mai lunga cu manecile lungi perfecta pentru serile racoroase  cu gulerul rotund  si volumetrii semnata"Lusa Fashion" brand american  mai putin cunoscut la noi realizata din 100% matase naturala cu print grafic de exceptie, culori frumos alese si combinate( mov, albastru royal, alb, galben, mustar, verde mint si albastru marin).  Model largut, talia o puteti regla cu o curelusa .Este foarte usoara si racoroasa.Superba!!!!

Marime: Pe eticheta XL( este potrivita si pentru M/L, bust 90/112, maneci ( pornesc de sus) 64.6 cm, talie liber solduri liber, lungime 92.5 cm, compozitie material 100% matase naturala)
Brand: Lusa Fashion
Conditie: Noua(  fara etichete)
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...